Mensen willen investeren in Bitcoin Revolution

Beste Cryptocurrency portemonnee van 2018
15 Min Lees2 Opmerkingen
Een van de eerste dingen die ik hoor als mensen willen investeren in Bitcoin is “wat is de beste manier om cryptocurrency te kopen en op te slaan? Het is niet verwonderlijk waarom, het echte gevaar met cryptocurrency waarschijnlijk niet ongerealiseerde verliezen van dips in de prijs is, het heeft alles eigenlijk gestolen uit een onbeveiligde portemonnee zonder manier om het terug te krijgen.

 Gelukkig zijn Bitcoin Revolution

Deze angst zit in bijna elke eerste bitcoin koper die ik aanspreken ben om hun eerste Bitcoin, Ethereum of Litecoin te kopen. Gelukkig zijn de meeste hackers op jacht naar de grote uitbetalingen, zoals de 32,6 miljoen dollar Ethereum gestolen in de Parity hack in de zomer van 2017. Het is vrij duidelijk waarom hackers zich richten op zulke grote paydays. Maar laat je hoede niet in de steek, gewoon omdat je geen miljoenen te investeren – er De Bitcoin Revolution ervaringen en zwendel herziening! zijn genoeg mensen blij om uw regenachtige dag bitcoin fonds te nemen.

Noot**
Als dit de eerste keer is dat je bitcoin koopt, raden we je aan het volgende voorlopig over te slaan en je gewoon in te schrijven voor een volledig gratis Coinbase account. Met Coinbase kunt u alles doen – kopen, verkopen, verzenden en ontvangen. Het is het ultieme starterspakket voor cryptocurrency. Ze ondersteunen ook Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash.

Er is veel te leren over cryptocurrencies en Coinbase is bijna onmogelijk op te schroeven. Een goede eerste ervaring zal een solide basis leggen voor de toekomst.

Het is volledig gratis om een rekening te openen en u kunt de cryptoc munt die u koopt overboeken naar elke portemonnee waarin u besluit te investeren wanneer u meer weet over uw behoeften.

Krijg basis <- We krijgen allebei $10 waarde van GRATIS Bitcoin wanneer u $100 van Bitcoin koopt.

Wat is een bitcoin portemonnee?
Een cryptocurrency portemonnee is een veilig type digitale portemonnee die wordt gebruikt voor het opslaan, verzenden en ontvangen van Bitcoin, Ethereum, of een van de andere 1500+ cryptocurrencies die er bestaan. In principe heb je een private sleutel die gebruikt wordt om de eigendom van een adres aan te tonen, waarmee je bitcoin naar een ander adres kunt sturen. Adressen staan op de blokketting – de revolutionaire technologie die het mogelijk maakt een gedistribueerd, betrouwbaar grootboek te bestaan en te controleren of het adres echt het bedrag heeft dat het probeert te verzenden. En dan heb je een portemonnee die een softwareprogramma is dat wordt gebruikt om de crypto middelen op te slaan uit de buurt van hackers of “digitale zakken pick” totdat u ervoor kiest om het proces te herhalen en het te sturen naar een ander adres.

Er zijn verschillende soorten portemonnees die allemaal variëren in gebruiksgemak, toegankelijkheid, veiligheid en kosten. We hebben een gids voor u samengesteld om te bepalen welk type portemonnee het beste voor u is.

Laten we eerst eens kijken naar de vijf belangrijkste soorten portemonnees die gebruikt worden om cryptocurrency op te slaan:

Hardware portemonnees – meest veilig

Grotere portemonnee

Een hardware portemonnee is een fysiek stukje hardware dat er meestal uitziet als een mooie USB-stick. Er zijn zo veel redenen om met een hardware portemonnee te gaan, maar in een notendop zijn ze onze aanbevolen keuze voor aanzienlijke investeringen, omdat ze extreem veilig, gemakkelijk op te slaan en makkelijk te gebruiken. Als u van plan bent om meer dan een paar duizend dollar aan cryptocurrency te hebben, moet u een hardware portemonnee krijgen. Hieronder ziet u onze favoriete hardware portemonnees.
Of, als u de details wilt overslaan en onze favoriete allround portemonnee die bijna alle cryptocurrencies die je eigenlijk zou kopen op te slaan, kunt u de zeer geprezen Ledger Nano S hier:

Grotere Nano S kopen