Hoe vind ik het volgende grote ding als Bitcoin?

Aan het eind van de jaren ’90 bewees de AltaVista zoekmachine dat mensen moesten zoeken. Zij domineerde de markt. Dan kwam langs een betere gebruikerservaring voor zoekopdracht die dezelfde behoefte op een meer wrijvingloze manier … Google bereikt.

Bitcoin is het bewijs dat gedistribueerde grootboeksystemen de markten zullen opdrijven. Het bewijst dat peer-to-peer-markten kunnen worden gecreëerd zonder de noodzaak van een bemiddelaar. De gedistribueerde grootboeksystemen staan nog in de kinderschoenen.

Bitcoin heeft een aantal problemen. Als iedereen op aarde één transactie met Bitcoin zou willen afronden, zou het 34,4 jaar duren om ze allemaal aan het grootboek toe te voegen. Hoeveel markttransacties heeft een doorsnee persoon op Aarde in een dag? Ik had er vandaag 4.

Als u wilt vinden van de volgende grote … ga vind dan een kleine groep van mannen en vrouwen die gepassioneerd zijn voor een idee dat gedistribueerd grootboeksysteem gebruikt om de volgende eBay, advertentie uitwisselingen, twitter of ??

Ik heb geen idee hoe de gedistribueerde grootboeksystemen kunnen worden gekapitaliseerd, maar in het begin Google niet ook.

PS Wees voorzichtig met ICO die geen teken geven dat iemand waardeert. Bitcoïne lopers zorgen voor schaarste. Dat zullen er nooit meer zijn dan 21 miljoen. Dit kan niet worden veranderd zonder 51% van de energie te leveren om het gedistribueerde grootboek te verwerken en als gevolg van de populariteit van de mijnbouw is onbetaalbaar duur. Ook heeft niemand enig idee wat er met de waarde zal gebeuren na het einde van de mijnbouw. Dan is er geen prikkel meer om het gedistribueerde grootboek te laten draaien.