Het probleem met Bitcoin is dat het

Om het volgende grote ding na Bitcoin te vinden, moet je uitkijken naar de munt die Bitcoin binnen volgend jaar kan vervangen.

Het probleem met Bitcoin Trader

Zeer trage transacties die soms zelfs uren in beslag nemen. Dit is onbruikbaar als digitale valuta.
Lage schaalbaarheid van slechts 7 transacties per seconde (TPS). VISA doet momenteel 10.000 transacties per seconde op een normale dag en kan 60.000 transacties in de piek verwerken. Dit is het minimumaantal TPS dat een digitale valuta zou moeten kunnen verwerken. Misschien zal dit worden verbeterd met de bliksem netwerk, maar dit is niet zo zeker. Bitcoin Cash is hier wat beter met een paar honderd TPS.

Tarieven, die het onbruikbaar maken voor microtransacties.
Ze zijn zeer verkwistend, omdat Bitcoin evenveel energie verbruikt als het land Ierland.
Sterk gecentraliseerd door 2 mijnbouwpools die in staat zijn om een double spend De Bitcoin Trader ervaringen en zwendel herziening! aanval te lanceren met een 90%+ verandering van succes. De enige factor die Bitcoin momenteel nog beschermt, is van sociale aard. Dit is nul beveiliging op het gebied van computerbeveiliging.

Om Bitcoin aan te vallen, heeft het slechts één kwaadwillende stagiair met enige vaardigheid nodig om Bitmain over te nemen (aangezien Bitmain al 51% van de hashing power in handen heeft https://twitter.com/cryptoble/st…) voor een korte tijd en een dubbele bestedingsaanval uit te voeren, door middel van social engineering, chantage, dwang, hacking. We weten niet hoe vaak dit is geprobeerd, waarschijnlijk al een paar keer en het is mislukt door geluk. De enige variabele die Bitcoin op dit moment beschermt is een sociale. Dit is nul veiligheid in computerbeveiliging!

Ze zijn zeer verkwistend, omdat Bitcoin Profit

Als dat gebeurt, zou dat waarschijnlijk ook de markt crashen, want dan zullen De Bitcoin Profit ervaringen en zwendel herziening! de mensen merken hoe kwetsbaar BTC is. Dit is alleen maar erger in Litecoin en Ethereum.
Om die reden zal Bitcoin dit jaar waarschijnlijk bruisen en vervangen worden door een munt die al hun gebreken heeft verbeterd. Ik heb een vergelijking gemaakt van alle top 100 munten en er zijn er 3 die echt opvallen, omdat hun technologie is aanzienlijk beter dan welke andere munt technologie. Daarom zijn het waarschijnlijk de beste munten om in te investeren. Neem een kijkje Top 100 munten.

Zij zijn de enigen die alle gebreken van Bitcoin hebben verbeterd.

Onmiddellijke transacties in plaats van uurlange transacties.
Geen kosten in plaats van kosten.
Bijna oneindige schaalbaarheid en decentralisatie door zijketen/af-keten/horizontale schaalbaarheid in plaats van centralisatie.
1 miljoenste van het energieverbruik van Bitcoin in plaats van de energie van een klein land.
Die 3 zijn IOTA, Skycoin en Elastos en ze zullen waarschijnlijk meedingen naar plek 1. Hier een korte samenvatting over hen